Om Saga Boats

Saga Boats AS er en familieeid bedrift som har vært i samme familiens eie helt siden etablering i 1960. All produksjon foregår i bedriftens eget anlegg i Selje, og et moderne sentralstøperi er med på å sikre den beste kvalitet. Målet har helt siden starten i 1960 vært å bygge kvalitetsbåter hvor lokale tradisjoner med godt håndverk og best mulige sjøegenskaper er satt i fokus. Dette har vi lykkes med ved hjelp av egne krefter og i nært samarbeid med Norges fremste båtkonstruktører. Siden tidlig på 80-tallet har halvplanende båter blitt kjernen i Saga-programmet.

Det fokuseres på en kontinuerlig fornying av produktporteføljen. I dag har Saga Boats AS et produksjonsprogram med fire ulike modeller, alle lansert etter 2009. Vi forsøker i all vår produkt- og nyutvikling å fremholde Saga-design og kvalitet. Dette gir våre produkter en felles identitet og styrker merkevaren Saga Boats. Våre kunder vil dermed være sikret den beste kvalitet og utførelse, samt en svært høy annenhåndsverdi.

Saga Boats AS har all produksjon på Vestlandet i Norge, og er med dette en av de ledende produsenter av fritidsbåter i Norge.
Å bygge en Saga-båt er håndverk av høy klasse og hver båt blir bygget med den best mulige finish og nøyaktighet. Saga Boats AS eksporterer en stor del av årsproduksjonen til det Europeiske markedet. Egne importører i Sverige, Danmark, Finland England, Tyskland, Slovenia, Russland, Holland og Sveits sikrer Saga-eiere den beste service og oppfølging.

Saga er et varemerke med kvalitetsstempel både i Norge og i utlandet. En bevisst produksjonsfilosofi der halvplanende egenskaper, driftssikkerhet og kvalitet står i sentrum sikrer Saga-kundene det beste produkt sammen med lang tradisjon, erfaring og høy kompetanse.

Høyeste kvalitet

Over 50 års båtbyggererfaring sikrer høyeste kvalitet på sluttproduktet. Alle våre modeller er sertifisert av IMCI og CE-godkjent.