Saga 415

SAGA 415

 

En moderne konstruksjon med tradisjonelle verdier:

SAGA 415 er konstruert og utviklet helt fra grunnen av ved hjelp av moderne utviklingsmetoder med fokus på miljøvennlig produksjon. Saga 415 bygger videre på kjerneverdiene fra tidligere suksessmodeller, kombinert med et nytt og moderne design både innvendig og utvendig. Moderne byggeteknikker, med blant annet vakuumstøping, blir benyttet for å sikre høyeste kvalitet.

Halvplanende skrog:
Skroget er en ren halvplanende konstruksjon utformet for singel motorinstallasjon og rett aksel. Dette gir en meget sjødyktig båt med god driftsikkerhet og lave driftsutgifter.
Optimal bokomfort:
Bokomforten er på topp med gjennomgående god ståhøyde, tre doble lugarer, rikelig med lagringsplass og et romslig bad med dusjkabinett. Den romslige sittegruppen i cockpit byr på fri utsikt til alle kanter og god sittekomfort for alle. Fremre del av sittegruppen er vendbar, slik at totalt tre personer kan sitte i fartsretningen ved dashbordet.
Store åpninger:
SAGA 415 er en ypperlig fritidsbåt også på varme dager. Skyvedøren ut til akterdekket er nyutviklet og gir en mye større åpning enn tradisjonelle skyvedører. Dette kombinert
med de store skyvelukene i taket gjør at båten blir svært luftig og åpen for varme sommerdager. I tillegg kan åpnbare sidevinduer og en dobbel solseng på frontdekket leveres.

Next post: